2015. január 1., csütörtök

03.

Boldog Újévet kívánok minden egyes olvasónak! :)
Üdv,
Audriana Moore
FÁJDALMAS KARÁCSONY - 2.RÉSZ


A HARMADIK ZŰRZAVAR

SUTTON

Az egyetlen barátnőmnek nem szabadna ilyeneken átmennie. Sutton, te nem ezt érdemled. Mikor a gimnázium alatt összejöttetek, támogattalak. Amikor sírva felhívtál, hogy esküvőd lesz, de olyan, amilyet te nem szeretnél, támogattalak. Biztattalak Sutton, hogy hagyd el Jordant, és keress magadnak egy olyan férfit, aki igazán szeret téged. Még nincs késő! Nem kell elviselned ezt a sok szörnyűséget. Tudom, hogy szereted őt. Már kilencedik óra teljesen beleestél. Amikor összejöttetek, olyan boldog voltál. Emlékszem milyen kis senkik voltunk. Senki nem ismert minket, nem tudták, hogy kik vagyunk, majd milyen menők lettünk miután kiderült, hogy Rex Ryan az apukád. Jordan és te azelőtt mentetek el randevúzni, pontosan két hónappal előtte. Abból is milyen veszekedés keletkezett. Mindenki azt hitte, hogy Jordan csak azért van veled, hogy bekerüljön a NYJ -hez. Aztán bebizonyította, hogy szeret. Igazán szeret. Most viszont elbizonytalanodtam, s tudom, hogy te is. Mi van akkor, ha még mindig szeret, de már nem szerelemmel? Mi van akkor, ha érez valamit a szőke lány iránt? Gondolkodj el rajta Sutton. Neked mi lenne jó? - írta Melanie, a Suttonnak címezett levelében. 

A halványzöld színű szobában ültem. A bőröndöm az ágyon feküdt, mellettem. Jordan némán, bosszúsan pakolt belőle mindent vissza a közös szekrényünkbe. Tíz perccel ezelőtt közöltem vele, hogy Los Angelesbe utazom. Szinte dührohamot kapott, s elvetemültek módjára rohant fel a szobánkba. Azóta duzzogva ülök ugyanazon a helyen, ő pedig szépen összetűri a ruháimat, és a helyére teszi őket. Szívem nagyot dobban, mikor halvány mosollyal az arcán beakasztja a hálóingemet a saját ingei közé. Miután mindent kipakolt, összecsapta a kezét, majd a bőrönd helyére feküdt. Hatalmas tenyerét a combomra rakta. 
- Most már itt maradsz - karolja át a derekamat, s magához húz. Jobb kezemet a bicepszére helyezem, és kicsit megnyomogatom. Halvány mosollyal néz, csókot kapok a csípőmre, mielőtt lefeküdnék mellé. Lehunyom a szemem, s csak elveszek az ölelésében. Kivételesen nem veszekszünk. Nem zavar minket semmi, a karjaiban tart. Otthon vagyok. Az illatától bódult állapotba kerülök. Bármennyire is fáj, nem tudom elengedni őt. Itt kell maradnom mellette, s még csak esélyt sem szabad adnom, hogy Taina elcsábítsa mellőlem. Amúgy sem szerettem volna zavarni Melaniet és Nicot. 
- Itt maradok. 

***

Pierre a pultnak dőlve mesélt az élményeiről. Karla és Matt keresztfia, a Francia származású fiú, aki borászként dolgozik, karácsonyra hazalátogatott. Mikor kisfiú volt, szinte a keresztszülei nevelték fel őt, így Jordan számára is olyan volt, mint egy nagy testvér. 
- Olaszország csodálatos, jó volt ott lenni, de már alig várom, hogy hazaérjek. Nagyon hiányzik Franciaország. 
- A minap apa megengedte, hogy megkóstoljam a tavaly karácsonyra kapott borát, és isteni volt - dicsérte a fiút Chloe. Mosolyogva néztem a kislányra, akire annyira büszke voltam. 15 éves, okos, szép, tehetséges, s saját erőből elérte ez álmait. Már két éve, rendszeresen tölt fel videókat, a közösségi oldalakra, s hatalmas tehetsége miatt, hamar fel is fedezték. Mára már stúdiózik, keményen dolgozik és éli a mindennapi, csodálatos sztár életét, amiről órákon át zeng. Emlékszem milyen izgatott volt, mikor először találkozott, Beyonceval, vagy a Fall Out Boy-al. Már sikerült bezsebelnie, három díjat is. Az elsőt a legjobb videó klip miatt. A másodikat akkor kapta, mikor megválasztották a legjobb új előadónak. A harmadikat pedig a legjobb nyári dal miatt kapta. Saját duettje volt már Justin Bieberrel, akivel azóta is jó barátságot ápolnak. Sőt még a példaképével, a Paramore énekesnőével is jó kapcsolatot ápol. 
- Csak óvatosan az ivással kisasszony - csíp bele játékosan Jordan a húga karjába. Imádják egymást. Mindig is volt közöttük egy olyan erős testvéri kötelék, amit senki sem tud szétválasztani. 
- Pár korty volt, nem több. 
- Hát akkor ma is kapsz, majd pár kortyot, ugyanis hoztam kóstolót a legújabb borunkról - itta ki az utolsó kortyot a poharából, Pierre. 


JORDAN 

Szépséges Sutton - nem, ez nem jó! 
....

Szia, Sutton - nem, ez sem az igazi.
....
Kedves Sutton - nem ez sem jó, a francba már. Nem igaz, hogy nem tudok írni egy rohadt levelet. 

"Sutton, 

sokat gondolkodtam már ezen, és végre elég bátorságom is van hozzá. Tudom, hogy nem személyesen kérdezem meg, de romantikusabbnak tartom, így levélben. Bár azt elárulom, hogy fogalmam sincs arról, hogy hogyan legyek romantikus. Még sosem volt velem ilyen, kérlek nézd el nekem. Sokat gondolkodtam kettőnkön. Amikor először elvittelek moziba, s később már az ajtótokban csókolóztunk, már akkor tudtam, hogy kellesz nekem. Igen, azóta is arra a csókra gondolok. Aztán meghívtalak, hogy viselt a mezemet a következő meccsemen. Ott álltál, a számommal a szíved fölött, abban a csodás kis farmerben voltál, amit annyira szeretsz. Míg a több barátnő miniszoknyában ugrált oldalt, te tényleg engem figyeltél, és szurkoltál nekem. Megpróbáltalak megcsókolni, de te nem engedted. Elmondhatatlanul kellemetlenül éreztem magam. Meg akartalak csókolni! Kedvellek téged Sutton. Pontosan olyan lány vagy, akit nekem szántak. Valahol legbelül érzem, hogy jobbat érdemelsz nálam, de nem akarom, hogy más is hozzád érjen. Azt akarom, hogy az én csókom okozzon neked örömöt, hogy én legyek az első, akire gondolsz felkeléskor, és azt akarom, hogy én legyek az utolsó is, amikor lefekszel. Tetszel nekem. 
Sutton, akarsz a csajom lenni?"

Nagyot sóhajtva dobtam be Sutton szekrényébe a levelet. A srácok totál hülyének tartottak, hogy kikezdek egy kilencedikes lánnyal, de nem tehettem mást. Igen két évvel felette járok, de még nem láttam nála csodálatosabb lányt. Ő olyan más. Vicces, kedves, okos, szép. Nem csak szép, gyönyörű. Ezek mellett ért a futballhoz és az autókhoz is. A srácok sem tagadhatják, hogy ő nem tökéletes. Tudom én, hogy Randy is rá akart hajtani, csak én gyorsabb voltam. 
- Na odaadtad a levelet? - csapódott mellém Dee. Milliner volt az egyetlen, aki nem csesztetett azzal, hogy egy kislány után csorgatom a nyálam.
- Dehogy is! Bedobtam a szekrényébe. 
 Dee alaposan kiröhögött. Miután lecsillapodott, hátba veregetett. Matek óra után, direkt azon a folyosón sétálgattam, ahol Sutton következő órája lesz. Mikor megláttam a legjobb barátnője, Melanie mellett, ahogy izgatottan olvasták a levelet. Elvigyorodtam, s az egyik kocka srác szekrényének dőlve figyeltem őt. Mintha megérezte volna, hogy nézem. Felém fordult. Egy ideig meglepetten nézett, majd hatalmas mosollyal az arcán bólintott. Tudtam, hogy nyert ügyem van. 

Izgatott voltam az ajándékok miatt. Próbáltam mindenkinek olyat választani, ami kellőképpen hasznos, de személyes. Anyának két darab szakácskönyvet vettem még két héttel ezelőtt. Apának egy söröspohár készletet rendeltem Németországból, mert folyton panaszkodott, hogy neki nincs ilyen. Chloenak egy bögrét csináltattam, amire "A legjobb kishúg a világon" felirat került. Pierre egy, szintén csináltatott ajándékot, egy pólót kap, amin " Én, a világ borásza" felirat található. Tainával már nehéz dolgom volt. Annak ellenére, hogy már két éve játszotta a barátnőmet, nem ismertem őt teljesen, így vettem neki egy parfümöt, és egy sálat. Talán a legkönnyebbnek kellett volna lennie, hogy mit vegyek a szerelmemnek, de valójában ez volt a legnehezebb feladat. Mivel imádott olvasni, vettem neki négy különféle könyvet, és három fajta könyvjelzőt ajándékoztam neki, amiből az egyiket saját kezemmel csináltam. Az utolsó New Yorkban töltött napon pedig ellátogattam egy VS fehérnemű boltba, ahol vettem egy csipkés csodát, ami inkább volt az én ajándékom, mintsem az övé. Már alig vártam, hogy abba a kis apró csodában lássam. (x) A vacsora csodálatos volt, és a bor is nagyon finomra sikeredett, de gyermeteg izgalommal vártam már, hogy mit kapom. Apától és anyától, közös ajándékot kaptunk Suttonal. Egy hatalmas festménnyel bővültünk. Mivel mind a ketten imádtunk a művészetet, nagyon örülünk neki. Chloe és Pierre is összebeszéltek, így egy-egy személyre szóló bögrét és kulcstartót kaptunk, "Legjobb férj" és "Legjobb feleség" felirattal. Tainától bakelitlemezeket kaptam, mert egyszer megemlítettem neki, hogy Suttonnal nagyon szeretjük őket. Sutton pedig egy fülbevalót kapott. Bár nem gondoltam volna, hogy a feleségem és az álbarátnőm megajándékozzák egymást, örültem, hogy nem veszekedtek. Mikor megkaptam a feleségemtől a New York Jetses logóval ellátott csomagolópapíros dobozt megörültem. Tudtam, hogy ő csak valami különlegeset adhat nekem. Amint megláttam a barna színű labdát, majd azon az aláírást elakadt a lélegzetem. El sem akarta hinni, hogy a  NYJ egyik legendás játékosa által dedikált labdát tartok a kezemben. A példaképem, maga Don Maynard. Hálásan csókot nyomtam szerelmem ajkaira, s nem győztem köszöngetni egész este. Egy családi film után, Sutton és én elköszöntünk, s az ajándékokkal a kezünkben felmentünk a szobánkba, hogy végre felvehesse az a csodás fehérneműt, amit már alig vártam. Kár, hogy nem sokáig lesz rajta, de megéri.